UX & Design Director till FröjD

 

Vi söker nu en UX & Design Director till Fröjd. Du har gedigen erfarenhet som digital kreatör med fokus på UX och tjänsteutveckling, är kreativt stark och god erfarenhet av att arbeta med stora och komplexa sajter, appar och andra digitala tjänster. Som UX & Design Director så har du en central roll när det gäller att skapa rätt förutsättningar för att kunna hålla en hög nivå i alla kreativa leveranser och skapa lösningar som genererar tydligt resultat för våra kunder. Vi söker dig som är nyfiken, idérik, strategisk samt har förmågan att förstå kundens affär. Du kommer att vara en nyckelperson i proaktiviteten för att utveckla våra kundrelationer och deras digitala närvaro. Du är van sedan tidigare vid kundkontakt och pitch och trivs i en roll där du både presenterar och argumenterar för våra lösningar och idéer.

Du kommer att arbeta för att stärka den kreativa kulturen samt inspirera hela organisationen att utveckla sitt kreativa tankesätt – även utifrån ett affärsperspektiv. 

Som UX & Design Director på Fröjd är målet att utveckla vårt kreativa erbjudande och tillsammans med ledningsgruppen utveckla vårt erbjudande som helhet, utmana och inspirera Fröjd att ta idéer, design och UX till en högre nivå samt säkerställa att samtliga leveranser håller en hög kreativ standard. Du är tekniskt intresserad och van vid att samarbeta med projekt inom tech. 

 

Vi söker dig som har:

 * Akademisk utbildning och/eller relevant kreativ utbildning inom kommunikation och marknadsföring eller en strategisk utbildning. 

* Minst 5 års erfarenhet som digital kreatör med fokus på UX, sajter och digitala tjänster. Meriterande med erfarenhet som UX & Design DirectorCD alt. kreativt ansvarig samt med erfarenhet av personalansvar.

 

Vi erbjuder dig:

En inkluderande och öppen kultur där variation är en stor del av vardagen. Vi erbjuder dig en möjlighet att ta lead när det gäller att utveckla Fröjd till byrån som anses vara i framkant när det gäller proaktivitet, kreativitet och lösningar som gör ett avtryck på marknaden. Du kommer att få möjlighet att jobba med en rad olika kunder i olika branscher, och leda digitala projekt av varierande storlek och komplexitet. Vi tycker att lärande är en stor del av jobbet och därför jobbar vi aktivt med kompetensutveckling genom att till exempel regelbundet ha Hackdays (i snitt 10 gånger per år), interna workshops samt konferensmöjligheter. 

 

Om Fröjd:

På Fröjd tror på vi på magin som skapas när affärsförståelse, kreation och teknik möts och vi vet att det är medarbetarna som gör oss till en riktigt grym digitalbyrå. Är du nyfiken, vill utmanas, jobba i team och lära nytt hela tiden, då kommer du att gilla att jobba på Fröjd. Nyligen korade Great Place to Work oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2017, och så kom vi 3:a i Årets Byrå 2018 – två utmärkelser vi är jättestolta över!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. Vid frågor kontakta Sarah Rudberg, sarah@romneyrudberg.se