static1.squarespace.jpg
 
e_DSC9055a.jpg
 
e_18M0763c.jpg
 

KONTAKT

ROMNEY & RUDBERG
Talent Search AB

Birger Jarlsgatan 18
114 36 Stockholm 

www.romneyrudberg.se

 

Lotta Romney
– Headhunter/ Partner

Mail: lotta@romneyrudberg.se
Mobil: 0707171719

Jag är ekonom i botten och har över 14 års erfarenhet som bl a VD, Byråledare och Projektledare på en rad olika reklambyråer. Dessförinnan arbetade jag som marknads- och försäljningsansvarig samt inom servicebranschen. De senaste åren har jag jobbat med rekrytering inom allt från marknad, reklam och kommunikation, till media och försäljning.

Det är med brinnande engagemang och stor glädje som jag nu får göra detta i Romney & Rudbergs regi. Privat älskar jag sport, yoga, att få vara i naturen och bland vänner och familj.Sarah Rudberg
– Headhunter/ Partner

Mail: sarah@romneyrudberg.se
Mobil: 0705512700

Med en bakgrund som kreatör i reklambranschen och en examen i Grafisk Design & Reklam från Forsbergs reklamskola, har jag arbetat på olika reklambyråer i Stockholm. Min passion för att göra affärer och hjälpa företag att hitta talanger, gjorde att jag senare utbildade mig till Personalvetare.

Efter att ha arbetat som HR-chef och headhunter under de senaste åren är det med stort engagemang och driv som jag nu startat Romney & Rudberg. Privat njuter jag av min familj, träning, att laga god mat och Stockholms ytterskärgård.

 

 

Linn Olsson
– RESEARCHER

Mail: linn@romneyrudberg.se
Mobil: 0762255881

Med en utbildning i medie- och kommunikationsvetenskap har jag de senaste åren arbetat inom både rekryterings- och kommunikationsbranschen. Nu senast som redaktör och tidigare som projektledare och rekryteringsansvarig med fokus på service- och eventbranschen.

Jag brinner för rekrytering och kommunikation och ser med glädje fram emot att få kombinera detta på Romney & Rudberg. Privat älskar jag att läsa och skriva samt att resa och umgås med vänner.