Teamledare till Spotlight

 

Spotlight startade 2005 och har idag över 20 engagerade medarbetare. Vi samarbetar med kunder i många olika branscher över hela Norden. Men framförallt är vi ett team. Ett team som hjälper varandra att utvecklas och att hitta den energi som behövs för att göra skillnad för våra kunder. Kanske är det därför vi i flera år har rankats som en av Sveriges bästa byråer.

 

OM ROLLEN 

 

Vi söker nu en Teamledare som drivs av att inspirera och utveckla kunder och kollegor i en kreativ byråmiljö. Hos oss kommer du att arbeta som Senior Projektledare med ansvar för samarbetet med flera av våra spännande uppdragsgivare, samtidigt som du kommer att ha ett personalansvar för medarbetarna i ditt team. Du sitter med i byråns ledningsgrupp.

Idag arbetar du inom marknad och kommunikation, gärna som konsult på byrå och med ett personalansvar. Du är duktig på att bygga relationer med dina kunder, på att identifiera behov och affärsmöjligheter samt på att driva samarbetet framåt med hjälp av dina kollegor. Du har god erfarenhet av att arbeta som kundansvarig, samt av att projektleda integrerade kampanjer där ägda, förtjänade och köpta kanaler samverkar på bästa sätt. 

Som person är du målinriktad prestigelös och en duktig coach. Du trivs i en informell miljö och drivs av att vara med och utveckla Spotlight till nästa nivå.  

 

Spotlight är en kommunikationsbyrå som drivs av att göra skillnad för kundernas affärer. Baserat på insikter om kundernas affärsutmaningar skapar vi kanaloberoende kommunikation som utmanar, engagerar och – framför allt – ger rätt resultat. Bland kunderna finns bland annat Adobe, Betsson, Emirates, Facebook, Försäkringsbolaget If och Sony. Läs mer på spotlightpr.se

Varmt välkommen med din CV, ett personligt brev via länken nedan. För mer information om rollen, kontakta Rekryteringskonsult Lotta Romney eller Sarah Rudberg.

Intervjuer sker löpande.