Social Media Manager till Nosy 

 

Nosy är en reklambyrå som löser komplexa kommunikationsproblem med hjälp av frågan varför och kreativitet.Vi skapar och håller ihop kommunikation – från övergripande strategi ner till detaljnivå, hela tiden.

 

OM ROLLEN 

 

Som Social Media Manager är du expert på sociala medier och har erfarenhet från community management. Du är van vid att jobba med realtidsmätning och optimering. Du brinner för datadriven kommunikation, har en stark presentationsförmåga, och är bekväm med att kommunicera på engelska. Som Social Media Manager är din viktigaste uppgift att planera, producera och optimera innehåll i sociala medier för våra kunders räkning. Du har direktkontakt med kunden och stöttar projektteamet internt med specialistkompetens inom digitala kanaler. Du ska agera proaktivt och utveckla kundens kommunikation för att säkerställa att vi skapar ett innehåll som ger resultat och som mottagaren vill ha.

Som Social Media Manager följer du den digitala utvecklingen och du bidrar med teknisk kunskap såväl internt som externt. Du arbetar kreativt, planerar och producerar innehåll för sociala medier och övriga digitala kanaler och optimerar kontinuerligt innehållet så att önskad effekt uppnås.
Du definierar nyckeltal (KPI) tillsammans med Strategisk Projektledare och hanterar uppföljningar.

- Utbildning. Akademisk utbildning och/eller relevant utbildning inom social media, kommunikation och marknadsföring.

- Erfarenhet. Minst 3 års erfarenhet inom branschen, arbete med community management, sociala medier, content och digitala/sociala plattformar.

Läs mer om Nosy på nosy.se

Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. För mer information om rollen, kontakta Rekryteringskonsult Linn Olsson eller Lotta Romney.

Intervjuer sker löpande.