Researcher till Romney & Rudberg

 

 

Romney & Rudberg Talent Search drivs av oss – Lotta Romney och Sarah Rudberg. Vi har båda lång operativ bakgrund inom kommunikationsbranschen samt inom rekrytering. Vår styrka ligger i att vara en rådgivande partner och hjälpa till att identifiera uppdraget, kombinerat med våra mycket stora nätverk. Med stort driv, engagemang och kunskap rekryterar vi till alla roller inom kommunikation, reklam, marknad, media och försäljning.

Nu söker vi en Researcher på deltid eller heltid

 

OM ROLLEN 

 

- Bygga nätverk i LinkedIn och aktivt searcha potentiella kandidater
- Skriva platsannonser
- Initial kontakt med kandidater via telefon eller Skype
- Vara en ambassadör för Romney & Rudberg i kontakten med kandidater och kunder

Att vara Researcher på Romney & Rudberg innebär ett varierat arbete där det är viktigt med hög servicenivå. För oss är det viktigt att både kunden och kandidaterna får en positiv upplevelse av rekryteringsprocessen. I rollen kommer du att arbeta med kandidater men även direkt mot kunder. Du arbetar tillsammans med erfarna rekryteringskonsulter och du kommer vara delaktig i samt ansvara för vissa delar i vår rekryteringsprocess. Dina arbetsverktyg är till största delen digitala och din kreativitet styr hur du utnyttjar dessa.


Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning. Egen erfarenhet eller ett stort intresse för kommunikationsbranschen. Är van att nätverka och administrera. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är mycket serviceorienterad och är van vid att snabbt processa dina uppgifter. Du är strategisk och operativ och trivs att arbeta med ett stort kontaktnät, tar gärna egna initiativ och är proaktiv i det dagliga arbetet. Ditt arbetssätt är noggrant, strukturerat och effektivt. Du har lätt för att prioritera i ett mycket detaljrikt arbete, ofta i högt tempo och du bemöter alltid de du samarbetar med professionellt. Du drivs av resultat och mötet med människor. Din förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift är mycket god och du formulerar lätt och snabbt texter för t.ex. platsannonser. Att arbeta med olika digitala verktyg är vardag för dig.

 

Sök via länken nedan. Vid frågor kontakta Lotta Romney eller Sarah Rudberg