projektledare till stadium inhouse agency

 

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Stadium befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och vi söker nu en Projektledare till Stadiums Inhouse Agency. Vi erbjuder en positiv, energirik och kreativ miljö inom sports retail och möjligheten att utvecklas med en föränderlig bransch.

OM ROLLEN  

Som Projektledare på Stadium Inhouse Agency har du en nyckelroll i utvecklingen av Stadiums varumärke i syfte att ytterligare stärka Stadiums position på marknaden. Du kommer att arbeta med all Stadiums kommunikation i Sverige, Finland och Tyskland i samtliga medier och digitala kanaler.

 

ANSVARSOMRÅDEN:

  • Strategisk varumärkeskommunikation

  • Taktisk sälj- och besöksdrivande kommunikation

  • Driva projekt från start till avslut

  • Säkerställa leverans enligt brief

  • Hålla deadlines

  • Sätta ihop och leda projektgrupper

  • Nätverka internt med stakeholders

 Du ansvarar för att Stadiums marknadskommunikation följer varumärkesplattformen på Stadiums samtliga marknader.

 Du rapporterar till Rachel Stenudd, Head of Agency, Stadium.

DIN PROFIL

Du har akademisk och/eller relevant YH-utbildning inom kommunikation, projektledning och marknadsföring. Du har förmodligen jobbat några år på en digital-, webb- och reklambyrå eller på en inhouseavdelning som Projektledare. Du har erfarenhet av digital marknadsföring – via sociala medier och andra digitala kanaler samt insikt i hur den digitala utvecklingen förändrar marknadskommunikationen. Vår miljö präglas av dynamik och förändring, varför du bör ha ett agilt arbetssätt och vana att hantera ett högt tempo med snabba förändringar. Vidare bör du vara strukturerad och van att planera och prioritera. Du är serviceorienterad och har både en strategisk och operativ ådra. Retail- och hållbarhetserfarenhet är meriterande.

Vi ser att du är en positiv och lösningsorienterad person som är noggrann och älskar att ta tag i saker och inte rädd för förändringar. Dessutom har du ett etablerat kommersiellt affärstänk och ett brett kontaktnät inom branschen samt med leverantörer. Självklart delar du vår vision om ett aktivt liv.

Placeringsort: Stockholm

Ansök via länken nedan.

Vid frågor kontakta lotta@romneyrudberg.se