Projektledare till spotlight

 

Spotlight är specialiserade på affärsdrivande kommunikation. Tillsammans med vår systerbyrå Dper, experter på digital performance, kombinerar vi förtjänad kommunikation med digital marknadsföring för mätbara resultat. Vi samarbetar med kunder i många olika branscher över hela Norden. På Spotlight mäter vi vår framgång i nöjda kunder och engagerade medarbetare – och vi hjälper ständigt varandra att utvecklas och att hitta den energi som krävs för att göra skillnad för våra kunder. Kanske är det därför vi i flera år har rankats som en av Sveriges bästa byråer.

Nu söker vi en ny Projektledare och vill träffa dig som arbetar inom marknad och kommunikation, gärna på byrå. Du är duktig på att bygga relationer med dina kunder, på att identifiera behov och affärsmöjligheter samt på att driva samarbetet framåt med hjälp av dina kollegor. Du har god erfarenhet av att arbeta som kundansvarig, samt av att projektleda integrerade kampanjer där ägda, förtjänade, köpta och sociala kanaler samverkar på bästa sätt. Att sätta relevanta mål och löpande följa upp effekten av kommunikationsarbetet ser du som en självklarhet.

din profil 

Du är engagerad och nyfiken med en förtroendeingivande personlighet. Förutom utbildning inom ekonomi och/alt. marknadsföring eller strategisk kommunikation har du minst tre års erfarenhet som projektledare med inriktning PR & marknadsföring.  

o   Du tar ansvar för flera strategiska kunder för byrån och har god strategisk förmåga.

o   Du har god förmåga att hantera ekonomi och beläggning för att optimera lönsamheten.

o   Du agerar rådgivare kring kanaloberoende kommunikation.

o   Du har förmågan att driva kreativa processer och har hög nivå när det gäller att bedöma kundnyttan.

o   Du har förmågan att tänka brett och kan sätta saker i rätt kontext.

o   Du har en förståelse för våra processer och kan arbeta med dessa som grund.

o   Du har en förmåga att sälja in rätt saker ur vårt erbjudande utifrån kundens behov.

o   Du kan vara ansvarig för pitcharbete.

o   Du kan coacha personal och utveckla medarbetare inom ramen för dina projekt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. Vid frågor kontakta Linn Olsson, Linn@romneyrudberg.se.