PROJEKTLEDARE/producer TILL FRÖJD

 

Fröjd jobbar idag sju projektledare som brinner för att arbeta i team, och som gillar att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter. Vi söker dig som har några års erfarenhet av att leda och genomföra webbprojekt, och som vill jobba i team med designers, strateger och webbanalytiker för att skapa grymma digitala upplevelser för våra kunder.  

Du kommer att: 

 

  • Planera och genomföra digitala projekt av varierande storlek och komplexitet, t.ex. webbplatser, appar och tjänster från ax till limpa.
  • Ansvara för budgetering, estimering, uppstartsmöten, uppföljningar osv. utifrån Fröjds metod och process.
  • Säkra att projektteamen och kunderna arbetar tillsammans för att skapa framgångsrika projektresultat som genererar rätt resultat för våra kunder.
  • Vara delaktig i att etablera goda och långsiktiga relationer med våra kunder.
  • Säkra att optimering och vidareutveckling är en del av våra projekt och långsiktiga kundsamarbeten.
  • Säkra att dina kollegor har förståelse för vad kunden vill uppnå med projektet, och att analys, data och mätning är en del av projektplanen.

 

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet av att arbeta som projektledare på webbyrå eller kundsidan, med fokus på projekt för webb, appar, och tjänster av varierande komplexitet och storlek.
  • Arbetat med hela projektcykeln, från planering, budgetering, kundrelationer och leda teamet genom projektet.
  • Erfarenhet av att leda kollegor och kunder genom olika typer av digitala projekt, och skapa högt engagemang i hela teamet. Du trivs med att ta en ledande roll i olika sammanhang. 
  • Akademisk utbildning eller motsvarande, gärna med fokus på ekonomi/affär

 

Vi erbjuder dig:

En inkluderande och öppen kultur där variation är en stor del av vardagen. Du kommer att få möjlighet att jobba med en rad olika kunder i olika branscher, och leda digitala projekt va varierande storlek och komplexitet. Vi tycker att lärande är en stor del av jobbet och därför jobbar vi aktivt med kompetensutveckling genom att till exempel regelbundet ha Hackdays (i snitt 10 gånger per år), interna workshops samt konferensmöjligheter. 

Som nyanställd projektledare på Fröjd får du handledning av en mentor, och vi lägger stort fokus på att på ett tydligt och bra sätt introducera dig till våra arbetssätt, processer och kunder. Vi jobbar aktivt på att vidareutveckla det vi gör genom bland annat kontinuerligt utvärdera våra processer, arbetssätt, tekniker och projekt.

Om Fröjd

På Fröjd tror på vi på magin som skapas när affärsförståelse, kreation och teknik möts och vi vet att det är medarbetarna som gör oss till en riktigt grym digitalbyrå. Är du nyfiken, vill utmanas, jobba i team och lära nytt hela tiden, då kommer du att gilla att jobba på Fröjd. Nyligen korade Great Place to Work oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2017, och så kom vi 3:a i Årets Byrå 2018 – två utmärkelser vi är jättestolta över!

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. Vid frågor kontakta Sarah Rudberg eller Linn Olsson.