PR- och marknadsansvarig till Fröjd

 

ARBETSBESKRIVNING

 

Som PR- och marknadsansvarigpå Fröjd ansvarar du för att öka medvetenhet kring Fröjd och Fröjds lösningar. I ansvaret ingår även att skapa uppmärksamhet om Fröjd som arbetsgivare.

I ditt ansvar ingår att skapa och genomföra marknads- och PR-planer samt bygga och driva samarbeten för att stärka och befästa Fröjds position på marknaden. I rollen ingår även att – tillsammans med kreativa-, kund- och teknikorganisationen – driva paketering av Fröjds erbjudande. 

DIN PROFIL


Vi söker dig som är en initiativtagande och driven person med erfarenhet av arbete inom kommunikation och marknad samt har god insikt i PR-aktiviteter. Du har varit ansvarig för att skapa content samt driva marknadsföring i digitala kanaler. Genom tidigare arbete med content i digitala kanaler har du god insikt i vad som genererar stor spridning i sociala medier. Du har en relevant utbildning inom kommunikation/marknad. Som person är du analytisk, strategisk och operativ med en ständig vilja att testa nya och originella vägar och idéer. Tillsammans med ditt team skapar du innehåll samt analyserar målgruppens mottagande av distribuerat innehåll för säkerställning av affärsdrivande och engagerande kommunikation. Du är en doer som brinner för att öka tillväxt och kommer gärna från en entreprenöriell bakgrund där du är van vid en föränderlig och snabbrörlig miljö. Fröjd är en del av den digitala debatten och som profil är du representativt lagd och trivs i rollen som ambassadör för Fröjds erbjudande. Fröjd närvarar på fysiska event som exempelvis webbdagarna och del av ditt jobb kommer vara att representera byrån i dessa sammanhang. Du har självklart ett stort tekniskt intresse och ett plus är tidigare erfarenhet av UX, design och teknik. 

VI ERBJUDER DIG

En inkluderande och öppen kultur där variation är en stor del av vardagen. Du kommer att få vara med och driva arbetet att ännu mer utveckla och stärka Fröjds position där du är en nyckelperson i att ta oss fram mot vår vision – att bygga en kö av kunder och medarbetare som vill jobba med oss. Vi tycker att lärande är en stor del av jobbet och därför jobbar vi aktivt med kompetensutveckling genom att till exempel regelbundet ha Hackdays (i snitt 10 gånger per år), interna workshops samt konferensmöjligheter. 

OM FRÖJD

På Fröjd tror på vi på magin som skapas när affärsförståelse, kreation och teknik möts och vi vet att det är medarbetarna som gör oss till en riktigt grym digitalbyrå. Är du nyfiken, vill utmanas, jobba i team och lära nytt hela tiden, då kommer du att gilla att jobba på Fröjd. Nyligen korade Great Place to Work oss till en av Sveriges bästa arbetsplatser 2017, och så kom vi 3:a i Årets Byrå 2018 – två utmärkelser vi är jättestolta över!

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. Vid frågor kontakta Sarah Rudberg, sarah@romneyrudberg.se