Originalare till Max

 

 

Vi söker dig som vill arbeta med oss på MAX Burgers AB – Sveriges äldsta och mest omtyckta burgarkedja. Nu expanderar vi både i Sverige och internationellt och söker dig som vill växa med oss och samtidigt hjälpa oss nå våra mål. Tjänsten vi söker är en Originalare till marknadsavdelningen på vårt filialkontor i Stockholm. 

 

OM ROLLEN 

 

·           Produktion av original för restaurangkommunikation, dvs. skyltar, menytavlor, dekaler etc.

·           Produktion av övrigt marknadsföringsmaterial såsom DR, utomhusvepor, foldrar etc.

·           Ansvarig för Max grafiska profil, samt underhåll och utveckling av denna.

·           Ansvarig för planering samt bokning av fotografering.

·           Underhåll av bilddatabas och ansvar för att säkerställa att Max bildmanér upprätthålls.

·           Löpande samarbete med reklambyrå, vilket främst innefattar kvalitetssäkring av leverans av kampanjmaterial samt samarbete inför fotografering.

·           Ansvarig för designframtagning av leksaker i MAX-box och kontakt med tillverkare samt licenstagare i korrekturprocess.

 

Din Profil

 

Vi söker dig som har ett grafiskt öga och kan producera material av hög kvalitet. Du har en grafisk utbildning från Forsbergs, Grafiska Institutet, Berghs eller likvärdig och minst 5 års erfarenhet som Originalare. Du har ett genuint intresse för typografi och grafisk form. Goda kunskaper i Indesign, Photoshop, Illustrator och Microsoft Office är en självklarhet. Med ett sinne för detaljer har du ett noggrant arbetssätt och är väldigt strukturerad. Du behöver vara självgående, flexibel och tycka om att hålla i projekt från start till slut. Vidare har du en förmåga att ge service i världsklass och är en riktig lagspelare.

Varmt välkommen med ditt cv, digital portfolio och ett personligt brev via länken nedan. Ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om rollen kontakta Sarah Rudberg.