VÄLKOMMEN TILL ROMNEY & RUDBERG TALENT SEARCH
EXPERTER PÅ REKRYTERING OCH INHYRNING
INOM KOMMUNIKATION
 

Vi har lång egen operativ erfarenhet från branschen i olika roller och från flera olika företag. Detta har gett oss en unik förståelse för vad olika roller behöver och givit oss mycket stora nätverk. Vi arbetar metodiskt och strategiskt, utmanar våra kunder och är mycket grundliga med kravprofilen, då det är en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Digitalisering har bidragit till att tillkommer både nya roller och nya typer av organisationer vilket ställer extra stora krav på oss som rekryteringspartner. I våra uppdrag jobbar vi alltid med Search för att säkerställa att vi inte missar någon och kan hitta bästa tänkbara kandidater för varje enskild rekrytering. 

I våra processer arbetar vi i nära kontakt med både kund och kandidat. Lyhördhet och hög servicenivå är A och O för oss.
Vi är resultatorienterade och brinner för att hitta rätt både för kund och kandidat även på längre sikt.

VI ERBJUDER: 

Rekrytering

I våra rekryteringsuppdrag arbetar vi alltid med Search för att säkerställa att vi inte missar någon och kan hitta bästa tänkbara kandidater för varje enskild rekrytering. Vår styrka ligger i att förstå och identifiera uppdraget, kopplat till våra mycket stora nätverk. En rekryteringsprocess hos oss kan därför se ut såhär:

  • ANALYS Kravprofil/Brief från Kund

  • SÖKNING Annons + Search

  • INTERVJUER Urval, Införsäljning, Djupintervjuer

  • PRESENTATION Kandidatpresentation

  • AVSLUTNING Referenstagning + Anställningsavtal + ev Tester

  • UPPFÖLJNING Efter 3 och 6 mån

Romney & Rudberg brinner för att hitta rätt både för kund och kandidat på längre sikt och lämnar därför en rekryteringsgaranti om 6 månader.

Inhyrning och interim

Behöver ni tillfällig förstärkning eller specialistkompetens under en period? Vi hjälper dig gärna att hitta rätt kandidat oavsett det handlar om ett kortare eller längre uppdrag. Du betalar ingenting förrän du har en konsult på plats och vanligtvis per timme som konsulten är hos er. Framförallt vid kortare uppdrag är hastigheten ofta en avgörande faktor. Här har vi stor nytta av våra gigantiska nätverk samt snabba förståelse för uppdragsbeskrivningen, mycket pga vår egna långa operativa erfarenhet.

Second opinion

Vill du driva rekryteringsprocessen själv men känner att du behöver behöver hjälp i ett slutligt urval? Som rekryteringspartner är vi lyhörda och flexibla beroende på vilket behov ni har. Vi hjälper dig gärna i delar av rekryteringen och kan tex vara behjälpliga genomföra djupintervjuer, vara ett bollplank samt hjälpa till med tester. I form av tester jobbar vi primärt med DISC och Hogan Assessment Systems, HAS.

Vi arbetar med alla roller inom marknad/kommunikation/försäljning och arbetar branschöverskridande för att hitta rätt kandidater. Med service, engagemang och kunskap ser vi mycket fram emot att få hjälpa dig som kund eller kandidat framåt!