Strategic Business Development Manager

till Nerve Consulting

 


Vi söker nu en Strategic Business Development Manager som driver sina projekt med fokus på att utveckla nya intäktsbaser för våra kunder. Du är konceptuell, kreativ och har en hög grad av affärsinsikt. Du drivs både av att bygga bolag, driva projekt och odla dina relationer. På Nerve får du både jobba med att dra in nya case och som strategisk projektledare, där du arbetar som management-ansvarig för ett helt projekt eller affär. Uppdragen du arbetar med är i tätt partnerskap med kunden där ibland Nerve till och med är med och saminvesterar.

 

VEM VI SÖKER 

Som person är du duktig på att se möjligheter, leda och strukturera projekt samt skära genom organisationer och på så sätt får saker att hända. Vi ser att du har en solid erfarenhet av affärsutveckling och/eller affärsdrivande komplexa projekt – gärna i storföretag. Du är en god ledare och gillar att leda team med olika kompetenser. Självklart har du en djup förståelse för förändringar i vår omvärld såsom digitalisering, nya beteenden och värderingar samt tjänstefiering. Du får gärna ha jobbat med att ha utvecklat affär med en hög grad av digitala tjänster tidigare. Du trivs och motiveras av att arbeta i en kontext där projektförutsättningar kontinuerligt förändras. Din bakgrund har du med fördel från företagssidan eller från konsultsidan (innovationsbyrå/ varumärkesbyrå alt Management Consulting) gärna som konsult, strateg, planner, client director eller liknande.

 

Om Nerve Consulting

Nerve Consulting är en del av Konsult- och Investeringsverksamhet, vi är en strategisk affärsutvecklingspartner till våra kunder i en ny tid där allt går mycket snabbare. Vi arbetar med att identifiera, prioritera, paketera, utveckla nya intäktsbaser och samtidigt har vi den genomförandekraft som krävs för att realisera strategiska projekt och initiativ för att generera affär på riktigt. Vi arbetar med projekt i outforskad terräng där kontexten kontinuerligt förändras vilket ställer höga krav på att kunna navigera och managera genom komplexa team och frågeställningar.


Vi har två målgrupper, större bolag och start ups. Vi hjälper stora bolag att arbeta som start ups i vissa projekt och start ups att få struktur utan att tappa tempo. Ett exempel på case som vi arbetar med är att bygga ett av våra portföljbolag Wayke som lanseras i höst, en ny digital marknadsplats för att köpa och sälja bil tillsammans med MRF & Svensk Bilhandel. Nerve Consulting startade 2016 och är en liten kärna av konsulter som arbetar i stora komplexa nätverkslösningar med best in class team inom ex tech, kommunikation, service design och start up. Vi är startat av entreprenörer och har ett tydligt entreprenöriellt DNA i allt vi gör. Några av de möjligheterna som vi ger är att man tillsammans med oss får vara med att påverka och bygga nästa generations konsultbolag där vi tror mycket på att arbeta i nätverk, snabbt och agilt, men samtidigt värdesätter vi en balans mellan arbets- och
privatliv. Vi sitter centralt i Stockholm vid Stureplan.