PR-SPECIALIST TILL MAX

 

Vi söker dig som vill arbeta med oss på MAX Burgers AB – Sveriges äldsta och mest omtyckta burgarkedja. Nu expanderar vi både i Sverige och internationellt och söker dig som vill växa med oss och samtidigt hjälpa oss nå våra mål.

Tjänsten vi söker är en PR-specialist till informations- och hållbarhetsavdelningen på vårt filialkontor i Stockholm. Med fokus på marknads-PR samt löpande PR-aktiviteter kommer du i huvudsak att arbeta operativt och 360 grader integrerat med marknadsavdelningen. Du kommer bli en avgörande kugge i hjulet vid öppning av nya restauranger samt vid lansering av nya kampanjer. Förutom ett kontinuerligt arbete att genom god publicitet stärka MAX anseende kommer du att hantera press- och mediekontakter.

DIN PROFIL

Utöver en relevant eftergymnasial utbildning har du två till tre års erfarenhet av arbete inom PR, marknadsföring och kommunikation. Du kan med framgång navigera i dagens medielandskap och har full koll på relevant utveckling i kommunikationsbranschen. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska, både i tal och i skrift, och kan utveckla texter för olika kanaler och målgrupper.

Utöver att du är ansvarstagande och flexibel gillar du att hitta kreativa lösningar. Med en tidigare erfarenhet av eventbranschen vet du även vad som krävs för att planera och genomföra events. Du håller dig ständigt uppdaterad på nya trender och har kunskap och förståelse för digital- och innehållsmarknadsföring.

Du vet vikten av god samarbetsförmåga och fungerar väl i grupp. Prestigelös, strukturerad och med en förmåga att hålla många bollar i luften ser du till att saker händer och ror projekt i land. Kanske arbetar du idag på PR-byrå eller som kommunikatör med inriktning på marknads-PR och har erfarenhet från restaurang- och servicebranschen samt ett genuint intresse för mat, livsstil och människor.

OM TJÄNSTEN

·       Löpande arbete i relevanta mediekanaler, press och sociala medier.

·       Operativt arbete vid öppning av restauranger och lansering av nya kampanjer.

·       Textproduktion för olika kanaler och målgrupper.

·       Planering och genomförande av events och andra PR-aktiviteter.

·       Hantering av gästsynpunkter ur ett PR-perspektiv.

·       Hantering av medie- och presskontakter.

Varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan. Intervjuer sker löpande. För mer information om tjänsten kontakta Lotta Romney eller Linn Olsson.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning.