MARKNADSKOORDINATOR TILL LIVE iT

 

Sedan 2005 har Live it låtit Sverige uppleva och idag är man marknadsledande inom upplevelsepresenter. Med över 2000 upplevelser över hela landet erbjuds ett brett sortiment i samtliga prisklasser där Live it säkerställer högsta kvalitet genom att samarbeta med endast de bästa arrangörerna runtom i landet. Varje år mottar fler än 100 000 personer upplevelsepresenter från Live it och med fullständig bytesrätt inom hela sortimentet garanterar Live it både nöjda och upplevande kunder. Live it erbjuder en helsvensk och rikstäckande upplevelseplattform med presenter för både privatpersoner och företag. Som en del i Live it Group ingår även My Day, vars presentaskar med upplevelser i olika kategorier finns tillgängliga via mer än 500 rikstäckande butiker och online.
 

OM ROLLEN

Vi söker nu en marknadskoordinator till Live It där vi erbjuder en bred och stimulerande tjänst. I din roll som marknadskoordinator kommer du att planera och koordinera våra marknadsaktiviteter samt vårt marknadsmaterial. Marknadskoordinatorn medverkar och driver flera projekt parallellt och effektivt, budgeterar och följer upp projekt i olika produktionsled, har förståelse för projektekonomi samt intäkts- och kostnadskalkylering i projekt/produktion. 

DINA UPPGIFTER

·      Planlägga och koordinera aktiviteter för sociala medier och nyhetsbrev

·      Uppdatera hemsidan med text och enklare grafik

·      Bistå avdelningar inför företagspresentationer

·      Ta fram material för att erbjuda bästa upplevelse

·      Planera och genomföra events

·      Koordinera insatser inom PR

·      Influencermarketing

·      Budgetering samt intäkts- och kostnadskalkyrering

 

Din profil

Du är en social och driven person som trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Du gillar att äga och driva projekt. Du är prestigelös, ansvarsfull och van att hjälpa till där det behövs.

Du har minst 3 års relevant yrkeserfarenhet från exempelvis inhousebyrå eller marknads-avdelning. Vi ser att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom marknadsföring.

• Du är van att arbeta i en koordinerande roll.
• Du är van att äga och driva projekt.
• Du har vana av att skriva och korrekturläsa texter
• Du har mycket goda kunskaper i MS Office
• Du är serviceminded doer och van att ha många bollar i luften

• Det är meriterande om du har kunskaper i Indesign och Photoshop.

 

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt. Vid frågor kontakta Sarah Rudberg eller Linn Olsson.