MARKNADSKOORDINATOR TILL ARKEN ZOO

 

Arken Zoo (Zoo Support AB) är Sveriges största och rikstäckande husdjurskedja som erbjuder ditt djur det bästa. Vi har ett mycket noga utvalt sortiment, bestående av foder och tillbehör som kan tänkas behövas för ditt husdjur. I vårt mycket breda och prisvärda sortiment erbjuder vi välkända varumärken av hög kvalitét som möter våra kunders behov och medvetenhet. Förutom våra fysiska butiker erbjuder också Arken Zoo e-handel. Vår e-handel har som ambition att hålla samma goda service, sortiment och kunskap som du får i våra butiker. Vi vill att ett besök hos oss ska ge dig en upplevelse, glädje och inspiration. Arken Zoo är Nordens största kedja av husdjursbutiker och idag har vi ca 200 butiker i Sverige och Finland. 
  
Vi söker nu en Marknadskoordinator till Arken Zoo – en vass och organiserad skribent med vana att skapa både tydliga och informerande produkttexter och som har ett gott detaljsinne och kan stötta genomförandet av aktiviteter för kedjorna Djurmagazinet, Vettris och Trimmis Pet Spa. Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter, stor utvecklingspotential samt att du får vara en del av ett företag som kontinuerligt växer på marknaden. Du kommer att arbeta nära med och rapportera till marknadschefen.

 

OM ROLLEN

Marknadskoordinatorn ansvarar för att allt material och information som behövs är tillgängliga i tid för att möjliggöra en lyckad planering och genomförande av aktivitet och kampanj. Marknadskoordinatorn håller också i anmälningar till Uppfödarklubben hos DjurMagazinet samt skriver produkttexter i nära samarbete med e-commerce teamet. Tjänsten innefattar 50 procent produkttextproducering och 50 procent koordinering.

·      Ansvar för att skriva produkttexter till arkenzoo.se

·      Ansvar för DjurMagazinets butikskampanjer och processer för aktiveringar.

·      Ansvar för att uppdatera DjurMagazinets hemsida med nya butiker, kampanjer och relevant innehåll.

·      Koordinering med extern byrå och interna funktioner.

·      Tillhandahålla kampanjinformation till butikerna.

·      Korrekturläsa marknadsmaterial.

·      Beställa bilder och texter från grafiker och copywriters.

·      Service och kontaktperson på marknad för DjurMagazinets butiker

·      Ansvara för att administrera anmälningar till DjurMagazinets Uppfödarklubb och stötta upp för Arken Zoos  Uppfödarklubb.

 

DIN PROFIL

Du är en detaljorienterad person med stor organisatorisk kapacitet som trivs och växer med ansvar. Förutom att du är en säker skribent har du en förmåga att hålla många bollar i luften utan att något faller mellan stolarna. Utöver en relevant utbildning inom marknadsföring har du även minst 3 års erfarenhet av liknande roll på marknadsavdelning eller byrå. Tidigare har du skrivit för webb samt besitter förståelse kring processen av framställning av marknadsmaterial och leveranser. Erfarenhet av att leverera kommersiella produkttexter i högt tempo ses som mycket meriterande. Och självklart förutsätter vi att du älskar djur!

  
Varmt välkommen med ditt cv och ett personligt brev via länken nedan. Ansök gärna så snart som möjligt, intervjuer sker löpande. För mer information om rollen kontakta Linn Olsson.