Marknadskoordinator till MAX

 

 

Vi söker dig som vill arbeta med oss på MAX Burgers AB – Sveriges äldsta och mest omtyckta burgarkedja. Nu expanderar vi både i Sverige och internationellt och söker dig som vill växa med oss och samtidigt hjälpa oss nå våra mål. Tjänsten vi söker är en Marknadskoordinator till vårt filialkontor i Stockholm. 

 

OM ROLLEN 

 

·      Ansvar för att projektleda olika projekt inom marknad som ligger nära kund och sälj.

·      Upphandling av leksaker till MAX-box. Hantera löpande kontakt med leverantörer och upprätthålla godkännandeprocess samt korrektur för leksaker till MAX-box gentemot extern part, produktionsledare samt ansvarig formgivare.

·      Löpande ansvar för beställning/inköp/framtagande av diverse rekvisita till personal och restaurang.

·      Ansvar för att säkerställa att centrala kampanjer underbyggs med lokala och säljdrivande samt mer taktiska aktiviteter.

·      Administrativt stöd mot LMA (lokalt marknadsansvariga).

·      Ansvar för att representera marknadsavdelningen i frågor som rör driften eller andra avdelningar.

 

Din Profil

 

Vi söker en självständig och strukturerad Marknadskoordinator. Du har en utbildning inom marknadsföring alt. Medie- och kommunikationsvetenskap el. likvärdig. Du agerar med lätthet spindeln i nätet och har en talang för att hålla många bollar i luften. En serviceminded attityd är en självklarhet och du är en hands on person som direkt ser vad som behövs göras och agerar självständigt därefter. Med tidigare erfarenhet av projektledning/produktionsledning är du en erfaren koordinator och ror alltid i land påbörjade projekt. Du tycker om att arbeta i grupp och trivs i en roll med varierande arbetsuppgifter.

Anställningen är en inhyrning via Romney & Rudberg med start omgående och nio månader framåt med möjlighet till förlängning. 

Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. Vid frågor kontakta linn@romneyrudberg.se