Marknadskoordinator till Marine Jet Power

 

Marine Jet Power, MJP, är en ledande leverantör av vattenjet till fartyg och båtar över hela världen. Företaget är i stark tillväxt och vänder sig främst till yrkessjöfarten med kunder inom segmenten Governmental, Passenger Vessels, Workboats och Yachts. Verksamheten är baserad i Uppsala med säljkontor i USA och Sydkorea.

www.marinejetpower.com

OM ROLLEN 

 

För att fullt ut kunna anta en världsledande position söker vi nu en driven Marknadskoordinator som får en viktig roll i företagets tillväxtresa framåt!

Som Marknadskoordinator hos Marine Jet Power ansvarar du för all extern och intern kommunikation. Rollen är ny och i ditt ansvar ingår att skapa och genomföra marknadsaktivitets- och PR-planer, bygga och driva samarbeten, mässor samt stärka Marine Jet Powers digitala närvaro. Du hittar nya vägar att stärka varumärket, öka försäljningen samt målgruppsanpassa budskap. Uppdraget går i stort ut på att finna nya möjligheter att stärka Marine Jet Powers position på marknaden. I tjänsten ingår projektledning, budgetansvar, och uppföljning. Du ansvarar även för att producera grafiskt material, skriva text, publicera och initiera aktiviteter i sociala medier, publicera på hemsida samt projektleda mässor och koordinera våra marknadsinsatser. Det förekommer resande och du rapporterar till VD.

Vi söker dig som är en social och driven person som trivs med att arbeta i en miljö med högt i tak och snabbt tempo. Du är prestigelös, självgående och ansvarsfull och van att hjälpa till där det behövs. Du har 3-5 års relevant yrkeserfarenhet från exempelvis inhousebyrå, marknadsavdelning eller reklambyrå. Vi ser att du har eftergymnasial utbildning inom kommunikation och marknadsföring. Du är van att arbeta i en koordinerande roll och har mycket goda kunskaper i Indesign och Photoshop. Du har goda kunskaper i texthantering, sociala medier samt vana av att arbeta i något CMS-verktyg. Koncernspråk är engelska och du förväntas hantera engelska i tal och skrift. Tjänstens placering är i Uppsala.

Som medarbetare på Marine Jet Power får du möjligheten att vara med och påverka framtiden i ett expansivt företag som är unikt på marknaden. Marine Jet Power har idag 55 medarbetare vilket gör samarbetet nära och beslutsvägarna korta.

Ansök vi länken nedan. Ansvarig rekryteringskonsult Sarah Rudberg