Konstruktör till Expohouse

 

Expohouse:s vision är att vara Sveriges ledande fullserviceleverantör inom inredning, mäss- och eventproduktion. Deras tjänster sträcker sig från projektledning, design, konstruktion till produktion, montage, service och logistiktjänster. Expohouse är främst verksamma på den nordiska marknaden och genomför mer än 1300 projekt per år med varierande omfattning och karaktär. Företaget har sedan starten haft en stadig tillväxt och har i dagsläget drygt 50 engagerade medarbetare.

OM ROLLEN 

 

Du kommer främst att arbeta med att ta fram lösningar och produktionsunderlag för många olika typer av projekt inom mässor, event och inredning för butik och offentliga miljöer. Tillsammans med våra övriga konstruktörer, projektledare och interna produktionsavdelning kommer du att ansvara för att sätta tidsplaner, bistå med råd, föra dialog med interna och externa producenter och leverera effektiva och produktiva konstruktioner. Du kommer att ta fram tekniska specifikationer i de fall det krävs samt plan- och elevationsritningar.  

 

Din Profil

Du är en god kommunikatör och engagerad lagspelare som trivs med att ha många olika kontaktytor – både internt och externt. Och med tidigare erfarenhet (gärna retailinredning) från liknande verksamhet är du van att jobba med produktion av mässor, event, butik eller inredningsprojekt. Du är en doer med ett strukturerat arbetssätt, är lösningsorienterad och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Vidare är du även en van användare av 3D-cadprogram, Expohouse använder Solidworks och Top Solid så kunskaper i något av dem är meriterande. Du som person drivs av nya utmaningar och trivs med ett jobb där arbetsuppgifterna är ständigt varierande och varje dag är unik.  

Läs mer om Expohouse på expohouse.com.

Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. För mer information om rollen kontakta Sarah Rudberg eller Linn Olsson.  Intervjuer sker löpande.