Key Account Manager till Brightstar

 

 

Brightstar är världens största distributör inom trådlös kommunikation och den ledande experten inom innovation, kundanpassade produkter och tjänster för telekombranschen. Vi strävar efter att vara den bästa partnern för mobilbranschens leverantörer, operatörer och återförsäljare. Brightstar sysselsätter över 1200 personer i regionen EMEA, med verksamhet i Baltikum, Danmark, Finland, Norge, Spanien, Sverige, Storbritannien, Turkiet och Sydafrika. Vi är 200 anställda i Norden och omsätter 5 miljarder kronor till 1 000 aktiva kunder. Huvudkontoret ligger i Kista med dotterbolag i Norge, Danmark och Finland. Läs mer på www.brightstar.com

 

OM ROLLEN 

 

Vi söker dig som är en driven säljare och som vill arbeta i en roll med stora utvecklingsmöjligheter. Rollen som KAM på Brightstar innebär ett projektledaransvar på nordisk nivå med ansvar för några av företagets största kunder. Tjänsten innefattar ansvar för budget, strategi och att tillsammans med övrigt team utveckla kundens affär inom både produkter och tjänster. Du arbetar fritt och affärsinriktat och leder ett team med säljare i övriga nordiska länder. Du har ansvar för förhandlings- och beslutsprocesser för dina kunder. Arbetet innebär ett visst resande i Norden och övriga Europa, USA och Asien.

 

Din Profil

 

Vi söker dig som brinner för försäljning. Du är engagerad och affärsinriktad i din roll och driver dina affärer framåt och framförallt i mål. Du har minst fem års erfarenhet av försäljning inom telecom, retail eller IT. Du har erfarenhet av både B2B- och B2C-försäljning och utveckling av större kundkonton. Som en utåtriktad, kommunikativ och nyfiken person trivs du i en representativ roll och är ständigt hands on i alla dina projekt.  Eftersom du är en flexibel person med hög energi tycker du om att arbeta i ett högt tempo i en föränderlig bransch med inspirerande människor.

Ansök via länken nedan.

Vid frågor kontakta lotta@romneyrudberg.se eller linn@romneyrudberg.se