Head of Agency Stadium

 

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Stadium befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och vi söker nu en Inhousechef till Marknadsavdelningen. Uppdraget är att leda Inhousebyrån på ca 30 personer och tillsammans skapa framtidens marknadskommunikation. Vi erbjuder en positiv, energirik och kreativ miljö inom sports retail och möjligheten att utvecklas med en föränderlig bransch.

OM ROLLEN 

 

Ditt ansvar är att förändringsleda och utveckla det interna produktionsarbetet av marknadskommunikation i Sverige, Finland och Tyskland, kopplat till kampanjer, aktiviteter och annan löpande marknadskommunikation i samtliga medier och digitala kanaler. Du planerar och fördelar resurser och är ytterst ansvarig för att teamet levererar rätt enhet, i rätt tid till rätt plats. I ansvaret ingår att samordna arbetet med flera andra funktioner internt och med våra externa samarbetspartners. Du och ditt team, i samarbete med Creative Director, ansvarar för att Stadiums marknadskommunikation följer varumärkesplattformen på Stadiums samtliga marknader. Du rapporterar till Pino Roscigno, Commercial Director.

 

Din profil

Förutom relevant utbildning har du erfarenhet från liknande ansvar på en marknadsavdelning, reklambyrå alternativt flera års erfarenhet som ledare i en kreativ miljö. Du har erfarenhet av digital marknadsföring, via sociala medier och andra digitala kanaler samt insikt i hur den digitala utvecklingen förändrar marknadskommunikationen. Retailerfarenhet är meriterande.

Du är en prestigelös, involverande och tydlig ledare som sätter samarbete högt och som är riktigt bra på att skapa team med hög energi. Du ser ständigt nya möjligheter och har fokus på det kommersiella. Att du är kommunikativ och har förmågan att se möjligheter, behålla lugn och ha fokus på leverans i en ständigt föränderlig miljö är en förutsättning. Självklart delar du vår vision om ett aktivt liv.

Placeringsort: Stockholm

Ansök via länken nedan.

Vid frågor kontakta lotta@romneyrudberg.se