GRAFISK POWERPOINT SPECIALIST TILL CARNEGIE INVESTMENT BANKING

 


Carnegie är Nordens ledande investment- och privatbank. En mötesplats för idéer, kunskap och kapital. För investerare och investeringsmöjligheter. Våra olika verksamheter tillhör, var för sig, marknadsledarna inom sitt respektive område och tillsammans bygger enheterna en värdeskapande kunskapsbank för våra kunder. Här arbetar experter inom kapitalanskaffning, analys, aktiemäkleri samt specialister inom förmögenhetsrådgivning för att vägleda våra kunder till bättre affärer.

 

Carnegie erbjuder våra anställda ett omväxlande och stimulerande arbete i en dynamisk arbetsmiljö där hög kvalitet prioriteras. Det är vår övertygelse att laganda, samarbete och mångfald skapar bättre resultat än summan av enskilda insatser. Att arbeta på Carnegie ställer höga krav, men ger också goda utvecklingsmöjligheter.

OM ROLLEN 

 

Carnegie Investment Banking förstärker nu sitt grafiska team och söker en Grafisk Producent med specialistkunskaper inom Powerpoint och Photoshop/Illustrator. 

 

Ditt uppdrag är att säkerställa och producera ett formstarkt och kvalitativt grafiskt uttryck i allt internt och externt material. Tillsammans med en kollega kommer du att stötta avdelningens medarbetare med grafisk produktion, förvaltning och regelbunden uppdatering av bilder och mallar i Carnegies interna mall- och bildbank, utveckla och arbeta med layout- och mallstrukturer etc. Du kommer även att jobba med hemsidan och hjälpa till med e-nyhetsbrev. Din funktion fungerar som en intern produktionsenhet och du arbetar i nära samarbete med såväl rådgivare som assistenter och övriga anställda. 

 

·      Producera och formatera pitchmaterial samt företagsmallar i Powerpoint

·      Koordinera och publicera prospekt på Carnegies hemsida

·     Förvalta och regelbundet uppdatera bilder och mallar i Carnegies interna mall- och bildbank, 

·     Utveckla och arbeta med layout- och mallstrukturer

 

Din Profil

Du är en social och kreativ person med pedagogisk ådra. Du trivs med att jobba i projektform och är även självständig när det krävs. Du är driven, har god prioriteringsförmåga, detaljorienterad och van vid att arbeta med många parallella uppgifter. För att passa in i vår kultur drivs du av engagemang och teamarbete. Du arbetar kvalitativt och tar eget ansvar samt ser dina arbetsuppgifter och din insats ur ett affärsmässigt perspektiv. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Allt arbete sker i PC-miljö där goda kunskaper inom Office programmen är ett krav.

ERFARENHET

Vi tror att du tidigare har arbetat i en produktionsintensiv roll. Du är tekniskt väl bevandrad och har mycket god erfarenhet, kunskap inom Powerpoint och Officeprogrammen samt Photoshop och/eller liknande bildhanteringsprogram och en mycket stark känsla för typografi, form och layout. Vi ser gärna att du har god erfarenhet och kompetens inom digitalt material och en fördel om du arbetat med webb. Kunskaper i Epi Server är meriterande.

Anställningen avser en tillsvidareanställning med start omgående, rekrytering sker löpande. Vid övriga frågor kontakta Sarah Rudberg, sarah@romneyrudberg.se