Grafisk Formgivare till MAX 

 


Vi söker dig som vill arbeta med oss på MAX Burgers AB – Sveriges äldsta och mest omtyckta burgarkedja. Nu expanderar vi både i Sverige och internationellt och söker dig som vill växa med oss och samtidigt hjälpa oss nå våra mål.

Tjänsten vi söker är en Grafik Formgivare till marknadsavdelningen på vårt filialkontor i Stockholm. 

arbetsuppgifter

 

Produktion av original för restaurangkommunikation (skyltar, menytavlor, dekaler etc.), produktion av övrigt marknadsföringsmaterial såsom DR, vepor, foldrar, utomhusreklam osv. I rollen ingår att underhålla samt hantera material i bilddatabas. Självklart ingår också att säkerställa hög kvalitet på allt producerat material samt att det utformas i linje med grafisk profil.

Vi ser att du har minst 5 års erfarenhet som Originalare/Grafisk formgivare. Vi ser även att du har en grafisk utbildning från Forsbergs, Grafiska Institutet, Berghs eller likvärdig.

Du har ett genuint intresse för typografi och grafisk form. Goda kunskaper i Indesign, Photoshop, Illustrator och Microsoft Officeär en självklarhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av After Effects. Viktigt är att du har fokus på noggrannhet och ett sinne för detaljer. Du är flexibel, gillar att ha ordning, vara stresstålig och att arbeta strukturerat. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Vi söker dig som har ett grafiskt öga och kan producera material av hög kvalitet. Du behöver vara självgående och en riktig lagspelare.

 

Varmt välkommen med ditt cv, digital portfolio och ett personligt brev via länken nedan. Ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om rollen kontakta Sarah Rudberg.