GRAFISK FORMGIVARE TILL LIVE it

 

Sedan 2005 har Live it låtit Sverige uppleva och idag är man marknadsledande inom upplevelsepresenter. Med över 2000 upplevelser över hela landet erbjuds ett brett sortiment i samtliga prisklasser där Live it säkerställer högsta kvalitet genom att samarbeta med endast de bästa arrangörerna runtom i landet. Varje år mottar fler än 100 000 personer upplevelsepresenter från Live och medfullständig bytesrätt inom hela sortimentet garanterar Live it både nöjda och upplevande kunder. Live it erbjuder en helsvensk och rikstäckande upplevelseplattform med presenter för både privatpersoner och företag. Som en del i Live it Group ingår även My Day, vars presentaskar med upplevelser i olika kategorier finns tillgängliga via mer än 500 rikstäckande butiker och online.

OM ROLLEN 

I rollen som Grafisk Formgivare är du ansvarig för att driva egna grafiska projekt från idé till leverans och är även en del av andras initiativ som involverar dina grafiska element. Arbetet varierar från att ta fram grafiska formatanpassningar av byråns kampanjer till olika partners beställningar av format och medier till interna och egna projekt. Du hanterar grafisk form i samtliga kanaler så som banners, annonser, egen- och partnerweb, film, broschyrer och informationsböcker.

Arbetsuppgifterna varierar med ansvar för allt från formatanpassningar, bild-content för sociala medier till grafiska koncept och grafiska element som skapar bästa kundupplevelsen på vår hemsida.

 

DIN PROFIL

Vi söker en kreativ Grafisk Formgivare med stort intresse för effekten av sin kommunikation. I ditt arbete finns en stor kreativitet som stödjer den gemensamma marknadsstrategin, en kombination som skall stärka vårt varumärke och öka vår försäljning. Du har ett stort intresse av att skaffa insikter kring våra målgrupper och tar egna initiativ för att stärka vår varumärkesstrategi, konceptualisering, grafiska design, och kampanjer ATL, online och sociala medier. 

 

För att trivas hos oss ser vi att du är driven, kreativ och utvecklingsorienterad. Du är van vid att ta egna initiativ och att driva saker självständigt samtidigt som du har lätt att samarbeta.

Du arbetar obehindrat i de grafiska designprogrammen och har även erfarenhet att arbeta i publiceringsverktyg.

 

VI SÖKER DIG SOM

·      Är formstark och erfaren i alla typer av kanaler, såväl print som digitalt.

·      Har förståelse för html och digitala lösningar.

·      Har insikt och intresse för kommunikation och content i sociala medier.

·      Har mycket god kunskap och erfarenhet inom Adobe Creative Suite (framför allt Illustrator, Photoshop och         InDesign).

·      Kan ansvara för hela kedjan från idé och design till tryckfärdiga original.

·      Har erfarenhet av att arbeta med varumärken och varumärkeskoncept.

·      Har god textförståelse för producering i digitala kanaler.

 

DITT ANSVAR

·      Producera digitalt och tryckt marknadsföringsmaterial.

·      Framställa trycksaker.

·      Uppdatera bilder och rörligt material på exempelvis hemsidor och i bildbanken.

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. Vid frågor kontakta Sarah Rudberg eller Linn Olsson.