grafisk formgivare TILL ARKEN ZOO

 

Arken Zoo är Sveriges största och rikstäckande husdjurskedja som erbjuder ditt djur det bästa. Vi har ett mycket noga utvalt sortiment, bestående av foder och tillbehör som kan tänkas behövas för ditt husdjur. I vårt mycket breda och prisvärda sortiment erbjuder vi välkända varumärken av hög kvalitét som möter våra kunders behov och medvetenhet. Förutom våra fysiska butiker erbjuder också Arken Zoo e-handel. Vår e-handel har som ambition att hålla samma goda service, sortiment och kunskap som du får i våra butiker. Vi vill att ett besök hos oss ska ge dig en upplevelse, glädje och inspiration. Arken Zoo är Nordens största kedja av husdjursbutiker och idag har vi ca 200 butiker i Sverige och Finland. 
  
Vi söker nu en Grafisk Formgivare till Arken Zoo´s marknadsavdelning. Du kommer att arbeta med layout och originalframställning av annonser, broschyrer, Trade Marketing material och övrig butikskommunikation. Du jobbar även med framtagning av banners, webbannonser och nyhetsbrev. Du bör även ha vana att driva projekt framåt då det även ingår i rollen att ha kontakt med externa leverantörer för offerering och upphandling av tryck men även annons bokning och annonslämning. Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter, stor utvecklingspotential samt att du får vara en del av ett företag som kontinuerligt växer på marknaden. Du kommer att arbeta nära med och rapportera till marknadschefen.

 

OM ROLLEN 

 

• Producera bilder och illustrationer, både mall och icke-mallbaserad, i enlighet med varumärkesriktlinjer.

• Producera och formge original både för print och digitala format.

• Hantera alla grafiska beställningar och kontakter med tryckeriet.

• Ansvarig för att leverera pressfärdiga filer/original till media.

• Tätt samarbete med marknadsgruppen och framförallt med copywriter.

• Anpassa marknadsmaterial från gruppen till den svenska marknaden.

• Håll dig uppdaterad med bildtrender och teknisk utveckling.

• Bygga och skapa lokala nyhetsbrev och se till att de skickas ut i rätt tid.

• Bidra till att proaktivt utforska och skapa nya sätt att arbeta, allt från verktyg, metoder och processer inom marknadsföringsteamet.

• Ansvara för att vi håller vår tonalitet och känsla i allt vi gör.

• Hjälpa till med övriga uppgifter på marknadsavdelningen kring kampanjer, utskick och hjälp till butikerna i våra olika kedjor.

Vi ser att du har 3-5 års erfarenhet som Grafisk formgivare. Vi ser även att du har en grafisk utbildning från Forsbergs, Grafiska Institutet, Berghs eller likvärdig. Du har ett genuint intresse för typografi och grafisk form. Goda kunskaper i Indesign, Photoshop, Illustrator och Microsoft Office är en självklarhet. Viktigt är att du har fokus på noggrannhet och ett sinne för detaljer. Du är flexibel, gillar att ha ordning, vara stresstålig och att arbeta strukturerat. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Det är meriterande om du har erfarenhet av djur. Vi söker dig som har ett grafiskt öga och kan producera material av hög kvalitet och gillar att ha många kontaktpunkter då vi består av flera kedjor och många butiker som behöver service. Du behöver vara självgående och tycka om att hålla i projekt från start till slut. Vidare har du en förmåga att ge service i världsklass och är en riktig lagspelare. För att trivas i den här tjänsten bör du tycka om att arbeta i en snabbföränderlig miljö. Som på många marknadsavdelningar så är det högt och lågt som gäller. Självklart förutsätter vi att du älskar djur!
  
Varmt välkommen med ditt cv, digital portfolio och ett personligt brev via länken nedan. Ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om rollen kontakta Sarah Rudberg.