Digital Growth Manager Live it

 

Sedan 2005 har Live it låtit Sverige uppleva och idag är man marknadsledande inom upplevelsepresenter. Med över 2000 upplevelser över hela landet erbjuds ett brett sortiment i samtliga prisklasser där Live it säkerställer högsta kvalitet genom att samarbeta med endast de bästa arrangörerna runtom i landet. Varje år mottar fler än 100 000 personer upplevelsepresenter från Live it och med fullständig bytesrätt inom hela sortimentet garanterar Live it både nöjda och upplevande kunder. Live it erbjuder en helsvensk och rikstäckande upplevelseplattform med presenter för både privatpersoner och företag. Som en del i Live it Group ingår även My Day, vars presentaskar med upplevelser i olika kategorier finns tillgängliga via mer än 500 rikstäckande butiker och online.

 

OM ROLLEN

I rollen som Digital Growth Manager kommer du att arbeta med att driva trafik till våra digitala kanaler, optimera och förbättra upplevelsen samt öka konverteringsgraden löpande. 

·     Dokumentera, optimera och mäta den digitala köpresan

·     Optimera konverteringen i digitala kanaler

·     Ansvara för övergripande webbanalys, ta fram rapporter och analyser

·     Ansvar för SEO

·     Ansvar för SEM

·     Retargeting

·     Remarketing

·     A/B-testning

 

DIN PROFIL

Du är en initiativtagande och driven person med erfarenhet av arbete inom kommunikation, har god insikt i e-handel, vad content marketing är samt har jobbat med webb och sociala medier. Du har en relevant utbildning inom webbanalys, marknadsföring eller kommunikation. Som person är du analytisk, strategisk och operativ med en ständig vilja att testa nya och originella vägar och idéer. Du är en doer som brinner för att driva tillväxt och kommer gärna från en entreprenöriell bakgrund där du är van vid en snabbrörlig miljö. 

·     Goda kunskaper inom SEO och SEM

·     Väl utvecklat kommersiellt tankesätt

·     Vass på Googles verktyg

·     Resultatinriktad

·     Kunskap om display- och retargeting-annonsering

·     Erfarenhet från marketing automation-verktyg är meriterande

 

Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående. Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. Vid frågor kontakta Lotta Romney.