DIGITAL ART DIRECTOR TILL REAKTION

 

Reaktion är en datadriven kommunikationsbyrå och en av de ledande i Norden. Byrån grundades 2001 av Jan Ringsö och hjälper företag och organisationer att skapa datadrivna upplevelser som får rätt målgrupp att älska kundens varumärke. På kundlistan finns bl a Renault, Barncancerfonden, Lloyds Apotek, Bluestep Bank och Hemfrid.

Hos Reaktion får du en stimulerande och stabil arbetsplats med hög wow-känsla i de fina lokalerna på Kungsholmen. Du får löpande interna och externa utbildningar samt stöttning och coachning av din närmaste chef. Dina arbetsuppgifter är väl inarbetade och efterfrågade – samtidigt uppmuntrar vi till egna initiativ och eget ansvar. Vi vill hjälpa dig att lyckas!
    

OM ROLLEN 

 

Nu söker vi en Junior AD med stark digital kompetens som utmanar och vill bli utmanad för att kunna göra skillnad för byråns framgång samt för att lösa kundens kommunikativa utmaning på bästa möjliga vis.

Du har ett intresse för att förstå kundens affär ur ett digitalt perspektiv. Som Digital AD deltar du aktivt i förberedelser och presentationer mot kund. Du bör ha kännedom om det nya medielandskapet, vara van att arbeta helt kanaloberoende och kunna presentera kreativa lösningar på traditionella problem. Du bör vara idé- och formstark med fokus på digitala koncept. Du kommer att få jobba med många olika typer av kunder, inom både B2B och B2C. Du kommer stötta befintligt kreativt team med att realisera koncept i de digitala kanalerna.

DIN PROFIL

Vi söker dig med ett till tre års erfarenhet av arbete i liknade roll. Du känner dig trygg med att hantera allt från idé till färdig kampanj oavsett media samt har goda kunskaper inom digital kommunikation. Du kan arbeta med kommunikation utifrån en populärkulturell kontext eller vinkel. Vi ser gärna att du har en akademisk utbildning och/eller relevant kreativ utbildning inom kommunikation/marknadsföring.

Förutom en välutvecklad känsla för form och kreativ grafisk design, brinner du för kreativa lösningar och har lätt för att visualisera dig fram till färdiga koncept. Som person är du prestigelös, innovativ och har en stark egen drivkraft.

  • Eftergymnasial utbildning

  • Du arbetar fritt i Adobe, InDesign, Photoshop och/eller Illustrator

  • Powerpoint- och/eller Keynote

  • Sketch, Animator och/eller After Effects

 

Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. För mer information om rollen, kontakta Sarah Rudberg eller Linn Olsson. Intervjuer sker löpande. 

 

Läs mer om Reaktion på reaktion.se.