Creative Director Stadium

 

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Stadium befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och vi söker nu en Creative director till Marknadsavdelningen. Vi erbjuder en positiv, energirik och kreativ miljö inom sports retail och möjligheten att utvecklas med en föränderlig bransch.

OM ROLLEN 

 

Du kommer att vara kreativt ansvarig för all vår kommunikation i Sverige, Finland och Tyskland i samtliga medier och digitala kanaler. Du kommer också att arbeta operativt med utvecklingen av koncept och kampanjer. Du skapar rätt förutsättningar för att hålla en jämn och hög nivå i alla kreativa leveranser oavsett kanal. Du arbetar för att skapa en stark kreativ kultur och inspirerar hela organisationen att utveckla sitt kreativa tankesätt – även från ett affärsperspektiv. Som Creative director har man en viktig uppgift att utmana och inspirera kreatörerna att ta idéer längre samt säkerställa att de kreativa leveranserna alltid håller en hög kreativ nivå. 

Du arbetar både med Inhouse och externa byråer. Du och ditt team – i samarbete med Commercial Director Pino Roscigno, ansvarar för att Stadiums marknadskommunikation följer varumärkesplattformen på Stadiums samtliga marknader.

 

DIN PROFIL

 

Du har akademisk utbildning och/eller relevant kreativ utbildning inom kommunikation och marknadsföring. Du har förmodligen jobbat i 5 år på en digital-, webb- och reklambyrå eller på en inhouseavdelning som Art Director, Copy eller CD. Du har erfarenhet av digital marknadsföring – via sociala medier och andra digitala kanaler samt insikt i hur den digitala utvecklingen förändrar marknadskommunikationen. Retail- och hållbarhets erfarenhet är meriterande.

Vi ser att du är en kreativ, nytänkande och lösningsorienterad person som har erfarenhet från en rad kommunikationsområden. Självklart delar du vår vision om ett aktivt liv.

Placeringsort: Stockholm

Ansök via länken nedan.

Vid frågor kontakta sarah@romneyrudberg.se