copywriter till Reaktion

 

Som Reaktions nya copywriter får du växlande arbetsuppgifter med mycket eget ansvar. Du kommer att vara ytterst ansvarig för byråns textproduktion, ibland med ett högt tempo – men med stora möjligheter att sätta eget avtryck. 
    

OM ROLLEN 

 

Som copywriter hos Reaktion kommer du att få jobba med många olika typer av kunder, inom både B2B och B2C. Självklart arbetar du kanaloberoende och kan skriva både en snärtig just-nu-rubrik och en längre artikel som får läsaren att stanna kvar. Du kan kasta dig från ett roligt idémöte med några kollegor till att slå dig ner vid datorn och snabbt producera ett säljande eDR i tre editioner. Självklart är du noggrann, deadlinemedveten och nyfiken på hur världen fungerar. 
    

Hos Reaktion får du en stimulerande och stabil arbetsplats, med hög wow-känsla i de fina lokalerna på Kungsholmen. Du får löpande interna och externa utbildningar samt stöttning och coachning av din närmaste chef. Dina arbetsuppgifter är väl inarbetade och efterfrågade – samtidigt uppmuntrar vi till egna initiativ och eget ansvar. Vi vill hjälpa dig att lyckas! Dessutom får du en attraktiv lön över branschsnittet. 
    

Vi tror att du har minst fem års erfarenhet av att skapa säljande copy och engagerande content – på papper, webben och i sociala medier. Dessutom är det meriterande om du har: 
    

  • Eftergymnasial utbildning (inom copywriting, journalistik eller motsvarande) 
  • Viss fingerfärdighet i InDesign, Photoshop och/eller Illustrator 
  • Powerpoint- och/eller Keynote-färdigheter

Läs mer om Reaktion på reaktion.se.

Varmt välkommen att ansöka via länken nedan. För mer information om rollen, kontakta Rekryteringskonsult Sarah Rudberg eller Lotta Romney.

Intervjuer sker löpande.