Copywriter till Arken Zoo

 

Arken Zoo är Sveriges största och rikstäckande husdjurskedja som erbjuder ditt djur det bästa. Vi har ett mycket noga utvalt sortiment, bestående av foder och tillbehör som kan tänkas behövas för ditt husdjur. I vårt mycket breda och prisvärda sortiment erbjuder vi välkända varumärken av hög kvalitét som möter våra kunders behov och medvetenhet. Förutom våra fysiska butiker erbjuder också Arken Zoo e-handel. Vår e-handel har som ambition att hålla samma goda service, sortiment och kunskap som du får i våra butiker. Vi vill att ett besök hos oss ska ge dig en upplevelse, glädje och inspiration. Arken Zoo är Nordens största kedja av husdjursbutiker och idag har vi ca 200 butiker i Sverige och Finland. 
  
Vi söker nu en Copywriter till Arken Zoo´s marknadsavdelning. Vi söker en vass skribent med vana att skapa både engagerande innehåll och säljande texter. Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter, stor utvecklingspotential samt att du får vara en del av ett företag som kontinuerligt växer på marknaden. Du kommer att arbeta nära med och rapportera till marknadschefen.

 

OM ROLLEN 

 

·      Ansvara för textinnehåll i tryckta och digitala media, såsom reklamblad, radio, butiksmaterial, artiklar till hemsida, produkttexter och digitala nyhetsbrev.

·      Skriva slogans, rubriker och kortare texter till butiksytor etc.

·      Ansvara för produkttexter och varumärkestexter på våra olika webbsidor.

·      Skriva texter till allt från en säljande skylt för en kampanj till en broschyr för nyblivna hundägare.

·      Skriva texter för att sälja in koncept och marknadsaktiviteter mot butikerna.

·      Ansvara för att vi håller vår tonalitet och känsla i allt vi gör.

·      Hjälpa till med övriga uppgifter på marknadsavdelningen kring kampanjer, utskick och hjälp till butikerna i våra olika kedjor.

 

Vi önskar att du har relevant utbildning och minst 4-5 års erfarenhet av en liknande tjänst. Du ska tidigare ha arbetat med att producera innehåll för både digitala kanaler och för tryck och samt med varumärkesbyggande- och rena säljtexter. Du skriver copy som berör och engagerar oavsett om det är en säljande skylt för en produkt eller en facebook-post. Du har erfarenhet av hur man målgruppsanpassar innehåll utefter olika målgrupper och kanaler. Det är meriterande om du har erfarenhet av djur.

 

Vi söker dig som har ett öga för hur vi konverserar bäst med målgruppen, producerar material av hög kvalitet och gillar att ha många kontaktpunkter då vi består av flera kedjor och många butiker som behöver service. Du behöver vara självgående och trycka om att hålla i projekt från start till slut. Vidare har du en förmåga att ge service i världsklass och är en riktig lagspelare. För att trivas i den här tjänsten bör du tycka om att arbeta i en snabbföränderlig miljö. Som på många marknadsavdelningar så är det högt och lågt som gäller. Självklart förutsätter vi att du älskar djur!
  
Varmt välkommen med ditt cv och ett personligt brev via länken nedan. Ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om rollen kontakta Sarah Rudberg.