Copywriter till Creative Agency på Tre

 


Vi på Tre tror att det uppkopplade livet för oss närmare varandra, öppnar upp världen och möjliggör ett flexiblare liv, samtidigt som vi får svårare att hantera alla dess möjligheter. Därför arbetar vi varje dag för att våra 2 miljoner kunder ska kunna använda mobilen på ett smartare sätt, och för att vara den bästa partnern för ett bra uppkopplat liv. Vi är övertygade om att det är kulturen på Tre som är huvudingrediensen för vår framgång. Tack vare detta har vi utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser fem år i rad (Great Place to Work). 

 Nu söker vi en Copywriter till Tre:s prisbelönta inhousebyrå — Creative Agency.

Om tjänsten

 

Som Copywriter på Tre kommer du att jobba med både varumärkesbyggande och taktiska kampanjer i en kreativ byråmiljö. Du arbetar nära en AD med allt från koncept och idéarbete till faktiskt produktion i alla våra kanaler. Du jobbar även nära våra externa partners i kampanjer, coachar kreatörer, säkrar Tres tonalitet och är med och utvecklar och förvaltar vårt varumärke både internt och externt. Du jobbar även med Tres andra varumärke Hallon, för vilka Creative Agency är huvudbyrå.

 

Din profil

Vi tror att du har en digital profil och har jobbat som copywriter i minst fem år och vi ser det som ett krav att du har ingått i ett kreativt team tidigare. Kanske har du rutin av att jobba inhouse, eller kanske är du på en reklambyrå och vill byta till kundsidan. Oavsett är du van vid att leverera på brief, hålla kreativ höjd och bolla idéer med andra kreatörer i teamet. Har du dessutom en känsla för det grafiska så är det en fördel.

Du har en självklar känsla för språk och hanterar att skriva allt ifrån smarta rubriker, säljande VO-manus till längre brödtexter. Du har djup förståelse för marknadsföring och reklam och vet vilka budskap som lämpar sig för olika kanaler genom hela kundresan. Vi tror att du vill jobba långsiktigt med ett starkt varumärke, tillika en av Sveriges största reklamköpare. 

Vi fäster störst vikt vid din personlighet. Vi söker dig som är engagerad, kvalitetsmedveten och kreativ. Som person är du social och flexibel, kan arbeta under högt tryck och är prestigelös. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning, med start så snart som möjligt. Sök tjänsten idag då vi gör vårt urval fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!