Content Producer till Arken Zoo

 

Arken Zoo är Sveriges största och rikstäckande husdjurskedja som erbjuder ditt djur det bästa. Vi har ett mycket noga utvalt sortiment, bestående av foder och tillbehör som kan tänkas behövas för ditt husdjur. I vårt mycket breda och prisvärda sortiment erbjuder vi välkända varumärken av hög kvalitét som möter våra kunders behov och medvetenhet. Förutom våra fysiska butiker erbjuder också Arken Zoo e-handel. Vår e-handel har som ambition att hålla samma goda service, sortiment och kunskap som du får i våra butiker. Vi vill att ett besök hos oss ska ge dig en upplevelse, glädje och inspiration. Arken Zoo är Nordens största kedja av husdjursbutiker och idag har vi ca 200 butiker i Sverige och Finland. 
  
Vi söker nu en Content Producer till Arken Zoo´s marknadsavdelning. Du kommer ansvara för, och driva kommunikation i Arken Zoo´s egna kanaler samt i sociala medier och förtjänade kanaler. Vi erbjuder en tjänst med varierande arbetsuppgifter, stor utvecklingspotential samt att du får vara en del av ett företag som kontinuerligt växer på marknaden. Du kommer att arbeta nära med och rapportera till marknadschefen.

 

OM ROLLEN 

 

• Ansvarig för att utveckla innehåll för alla egna kanaler: Facebook, Instagram, YouTube, butiker och intranät. 

• Ansvarig för att producera text, video och bilder som driver engagemang.  

• Ansvarig för att etablera och hitta samarbeten med ambassadörer och influencers.  

• Hantera sociala medier och använda/identifiera mätvärden för att visa effektivitet.  

• Stödja marknadschef i digitala marknadsaktiviteter på den lokala marknaden, föra en dialog med digitala byråer om aktiviteter och mediainvesteringar.    

• Koordinera lokala butikshändelser och öppningar.  

• Kontakt mot butiker (materialfrågor, lokala evenemang etc).  

• Sköta Uppfödarklubben och Kundklubbsaktiveringar samt anpassa innehåll för både nationella kampanjer och lokala kampanjer.  

• Hantera aktiveringsplan tillsammans med marknadschef.  

• Bidra till att proaktivt utforska och skapa nya sätt att arbeta, allt från verktyg, metoder och processer inom marknadsföringsteamet.    

Vi önskar att du har relevant utbildning och minst 3-4 års erfarenhet av en liknande tjänst. Du ska tidigare ha arbetat med att producera innehåll, text, bild och videoklipp för både digitala kanaler och för sociala medier. Erfarenhet från att skapa en content kalender och hur aktiviteter kan tas ut i olika kanaler. Goda kunskaper i Indesign, Photoshop, något video-redigeringsverktyg och Microsoft Office. Du bör ha erfarenhet av att arbeta med ambassadörer och influencers och är väl insatt i hur man bäst når ut med olika samarbeten. Gillar att organisera mindre event och sammankomster. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Du har erfarenhet av hur man målgruppsanpassar innehåll utefter olika målgrupper och kanaler. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet av djur.  

Vi söker dig som har ett öga för hur vi konverserar bäst med målgruppen, producerar material av hög kvalitet och gillar att ha många kontaktpunkter då vi består av flera kedjor och många butiker som behöver service. Du behöver vara självgående och tycka om att hålla i projekt från start till slut. Vidare har du en förmåga att ge service i världsklass och är en riktig lagspelare. För att trivas i den här tjänsten bör du tycka om att arbeta i en snabbföränderlig miljö. Som på många marknadsavdelningar så är det högt och lågt som gäller. Självklart förutsätter vi att du älskar djur!
  
Varmt välkommen med ditt cv och ett personligt brev via länken nedan. Ansök gärna så snart som möjligt. För mer information om rollen kontakta Sarah Rudberg.