Creative Director till Beck Consulting

 


Vi söker nu en kreativ, engagerad och driven Creative Director till Beck Consulting. Som Creative Director är du huvudansvarig för varumärkets kommunikation. Beck Consulting finns i USA. Beck Consulting grundades 1986 och säljer, implementerar och supportar Microsoft Dynamics NAV baserade software system mestadels inom livesmedelsindustrin. ERP-mjukvarulösningen är utformad för att möta kundernas affärsbehov, stödja deras unika affärsförslag, allt med flexibilitet och skalbarhet för att möta ständigt föränderliga krav och tekniker.
 

OM ROLLEN 

Vi söker dig som kan skapa Beck Consultings marknadsföring och kommunikation i alla försäljningsled, där du har en ledande roll och är en drivande faktor i utvecklingen. Du har det övergripande ansvaret för det kreativa uttrycket i vårt marknadsföringsmaterial, på våra webbsidor, presentationer och även video produktioner.

I ansvarsuppgifterna ingår även att:

  • Komma på kreativa idéer som ökar försäljningen och bygger varumärket
  • Arbeta fram en marknadsplan med kampanjer och aktiviteter för att nå uppsatta mål
  • Producera grafiskt material
  • Arbeta med webbsidor och online marknadsföring
  • Arbeta med videos för online marknadsföring                                                                        


Personliga egenskaper

Du har minst 5 års erfarenhet från byrå eller som frilans. Du sätter dina egna mål och arbetar självständigt mot dessa och har förmågan att se möjligheter till förbättringar. Du är nyfiken, idérik och kan bidra till utvecklingen av Beck Consulting. Du kan se kopplingen mellan idé och försäljning.

Vi söker en person som är prestigelös och får saker och ting gjorda.  Du trivs med att arbeta under högt tempo, har god prioriteringsförmåga och är duktig på att snabbt kunna överblicka nya situationer. Du är placerad i Sverige och sitter hemma eller alternativt på kontorshotell och jobbar mestadels med amerikanska medarbetare.

Varmt välkommen med din CV, ett personligt brev och en portfolio via länken nedan. För mer information om rollen, kontakta Rekryteringskonsult Lotta Romney eller Sarah Rudberg.

Intervjuer sker löpande.