ART DIRECTOR/CREATIVE LEAD TILL STADIUM INHOUSE AGENCY

 

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Stadium befinner sig i en intensiv utvecklingsfas och vi söker nu en Art Director/Creative Lead till Stadiums Inhouse Agency. Vi erbjuder en positiv, energirik och kreativ miljö inom sports retail och möjligheten att utvecklas med en föränderlig bransch.

OM ROLLEN 

 

 Som Art Director/Creative Lead på Stadium Inhouse Agency har du en nyckelroll i utvecklingen av Stadiums varumärke i syfte att ytterligare stärka Stadiums position på marknaden.

Du kommer att arbeta med all vår kommunikation i Sverige, Finland och Tyskland i samtliga medier och digitala kanaler. Du kommer också att arbeta operativt med utvecklingen av koncept och kampanjer. Du skapar rätt förutsättningar för att hålla en jämn och hög nivå i alla kreativa leveranser oavsett kanal. Du ansvarar för att Stadiums marknadskommunikation följer varumärkesplattformen på Stadiums samtliga marknader.

 

Du rapporterar till Rachel Stenudd, Head of Agency, Stadium.

 

DIN PROFIL

Du har relevant utbildning inom design och reklam från Berghs, Beckmans el. liknande. Du har arbetat i minst 5 år på en digital-, webb- och reklambyrå eller på en inhouseavdelning som Art Director. Du har erfarenhet av digital marknadsföring – via sociala medier och andra digitala kanaler samt insikt i hur den digitala utvecklingen förändrar marknadskommunikationen. Du har arbetat med att producera både foto och rörligt material samt varit bidragande till att organisera detta genom casting av talang, regissör, fotograf, produktionsbolag etc.

Retail- och hållbarhetserfarenhet är meriterande.

Vi ser att du är en kreativ, nytänkande och lösningsorienterad person som har erfarenhet från en rad kommunikationsområden. Dessutom har du ett etablerat kommersiellt affärstänk och ett brett kontaktnät inom branschen samt med leverantörer. Och självklart delar du vår vision om ett aktivt liv.

Placeringsort: Stockholm

Ansök via länken nedan.

Vid frågor kontakta sarah@romneyrudberg.se