AD till Spinn

 

För Spinns räkning söker vi nu en fantastisk AD som kan förstärka deras härliga kreatörsteam ytterligare. För att trivas på Spinn bör du vara en avslappnat social, sprudlande glad och prestigelös prick som gillar att hänga med ett likasinnat gäng och en larvigt gullig byråhund om dagarna.

Rent arbetsmässigt tänker vi att du jobbat några år på byrå och brinner lika mycket för att ta fram starka kreativa idéer och det dagliga hantverket, som för att ditt jobb faktiskt gör skillnad för dina kunders affär. Du är van vid att jobba kanaloberoende i ett högt tempo, med stora kunder och varumärken, och kan tänka såväl taktiskt och säljdrivande som strategiskt och varumärkesbyggande. Det är en bonus om du känner dig bekväm att arbeta i program som After Effects, Final cut, Premiere eller liknande. Vi tar för givet att du även älskar att sälja in dina grymma idéer när det är dags för presentation (läs: gillar att få applåder och high fives).

Låter det här som du? Varmt välkommen med ditt CV, ett personligt brev och en portfolio på länken nedan. För mer information om rollen, kontakta Sarah Rudberg. Intervjuer sker löpande.

 

OM SPINN

Spinn är en reklambyrå med spetskompetens inom shopper marketing. Med fokus på kommersiell kreativitet skapar vi kommunikation för att uppnå våra kunders mål, såväl i klassisk butiksmiljö som i ett alltmer integrerat medielandskap.

Spinn har i mer än 18 år varit en av Sveriges främsta byråer inom sin genre. Vi är ett gäng på ca 30 personer som sitter i Spårvagnshallarna på Birger Jarlsgatan och jobbar med starka, välkända varumärken på både nationell och nordisk nivå. Några av dessa är Telenor, Loka, Systembolaget, SJ och Wasabröd.

För mer information, gå gärna in på www.spinn.se